Trådløs lading til jul!

Trådløs laders julaften

Julaften er kvelden eller hele dagen før juledag, festivalen til minne om Jesu fødsel.
Juledag feires over hele verden, og julaften blir ofte observert som en hel eller delvis høytid i påvente av juledag.Sammen regnes begge dagene som en av de mest kulturelt betydningsfulle feiringene i kristenheten og det vestlige samfunnet.

Relatert innhold:

Søt gutt, leker med biler i stuen foran juletreet hjemme, julekonsept

Julefeiringen i kirkesamfunnene til vestlig kristendom har lenge begynt på julaften, delvis på grunn av den kristne liturgiske dagen som startet ved solnedgang, en praksis som er arvet fra jødisk tradisjon og basert på skapelseshistorien i 1. Mosebok: "Og det var kveld, og det ble morgen – den første dagen."Mange kirker ringer fremdeles på kirkeklokkene og holder bønner om kvelden;for eksempel de nordiske lutherske kirkene.Siden tradisjonen sier at Jesus ble født om natten (basert i Lukas 2:6-8), blir midnattsmessen feiret på julaften, tradisjonelt ved midnatt, til minne om hans fødsel.Ideen om at Jesus blir født om natten gjenspeiles i det faktum at julaften omtales som Heilige Nacht (Hellig natt) på tysk, Nochebuena (den gode natt) på spansk og tilsvarende i andre uttrykk for julens spiritualitet, som sangen. "Stille natt, hellige natt".

Julepynt på snødekt base

Mange andre varierende kulturelle tradisjoner og opplevelser er også knyttet til julaften rundt om i verden, inkludert samling av familie og venner, synging av julesanger, belysning og glede av julelys, trær og annen dekorasjon, innpakning, utveksling og åpning av gaver, og generell forberedelse til juledag.Legendariske julegavebærende figurer, inkludert julenissen, julemannen, Christkind og Saint Nicholas, sies også ofte å dra på sin årlige reise for å levere gaver til barn over hele verden på julaften.

jul

Mens julaften vanligvis handler om favoritttradisjonene dine, kan disse høytidene se mye annerledes ut enn vanlig i år.Men ikke la det faktum at det er 2020 redusere feiringen din fullstendig.Selv om du har måttet gi opp noe av den vanlige munterheten, er det fortsatt mange morsomme ting du og din husstand kan glede deg over denne 24. desember.

jul 2

Julaften er sannsynligvis en av de beste kveldene i året!Julen har kraften til å gjenforene familier og venner, varme opp hjertene våre og minne oss på at vi har så mange ting å være takknemlige for.Så ta på deg de koselige PJ-ene dine, tenn peisen, ring dine kjære, og drikk en kopp whisky med litt is!

jul 5

Nårtrådløs lading møter jul, kommer inspirasjonen uventet.Hvis du har noen gode planer i drømmene dine, vennligst kontakt oss,LANTAISIvil bli julenissen og realisere drømmene dine.

Spørsmål om trådløs lader?Send oss ​​en linje for å finne ut mer!

Spesialiserer seg på løsning for kraftledninger som trådløse ladere og adaptere etc. ------- LANTAISI


Innleggstid: 23. desember 2021