Hva skal jeg gjøre hvis OnePlus-telefonen ikke støtter trådløs lading?

Tidligere i år ga OnePlus ut sin nyeste budsjettsmarttelefon i form av OnePlus Nord 2 (ikke å forveksle med Nord N200 for det amerikanske markedet).Dette er den andre telefonen i Nord-serien, opprinnelig lansert i fjor, og bringer OnePlus tilbake til sine budsjettrøtter.

På alle måter er Nord 2 en god telefon, men den mangler absolutt noen av funksjonene som high-end-telefoner har.En av funksjonene er trådløs lading, noe som er synd, for trådløs lading er veldig praktisk, men den gode nyheten er at ved å bruke noen få dollar på noe tredjepartstilbehør, er det faktisk ganske enkelt å gi Nord 2 trådløs lading .

 

Trådløs lading er vanligvis avhengig av spoler for å hjelpe til med å overføre strøm fra ladeputen til telefonen.Siden OnePlus Nord 2 ikke har disse spolene, trenger du en trådløs ladeadapter.Disse spolene er i utgangspunktet de samme som du kan finne på andre telefoner med trådløs ladefunksjon, men de er nå plassert eksternt og koblet til telefonen via USB-C-porten.

hurtiglader (3)

Dette betyr at du enkelt kan legge til eller fjerne den når som helst, så hvis du ikke trenger trådløs lading, kan du ta den ut og bruke USC-C til andre formål.Dette er fordelen og ulempen, fordi den vil ta opp USB-C-porten, så hvis du vil koble til et USB-C-hodesett eller annet tilbehør, må du fjerne det før du kan koble det til.

H9245daa6fca04d159d514ff307d9ebd7M

Når det er sagt, her er noen trådløse USB-C-ladeadaptere som vi fant ut til å fungere med mobiltelefoner:
Now that you have obtained the wireless charging adapter, you will need a wireless charger. If you already have a Qi compatible at home, then you should be able to use it well, if not, here are some of our suggestions. Please contact us : steven@lantaisi.com   or    rudy@lantaisi.com

kontakt oss

Husk at dette er universelle trådløse ladere og ladeadaptere.Dette betyr at i motsetning til avanserte OnePlus-telefoner som OnePlus 9 Pro som støtter opptil 50W trådløs ladehastighet, vil de være mye tregere, så det kan være lurt å vurdere dette.
Merk: Denne artikkelen kan inneholde tilknyttede lenker som hjelper til med å støtte forfatteren vår og holde Phandroid-serveren i gang.

Trådløs lader 4

Vi har også konsentrert oss om forskning og utvikling av metoden for trådløs lader og brikkekretskort, slik at vi kan fortsette å beholde gode fordeler i det hardt konkurransedyktige selskapet for gratis prøve for rask trådløs lader, stol på oss og du vil få mye mer.Du bør virkelig føle deg helt fri til å ta kontakt med oss ​​for ytterligere data, vi forsikrer deg om vår største varsel til enhver tid.

chip

 


Innleggstid: 14. oktober 2021